Известие

Collapse
No announcement yet.

ламбда за 145 1.6 боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo
    Първоначално публикувано от nikola_n
    А вие сигурни ли сте че сондите ви не работят и още нещо не съм 100% сигурен но мисля че LS06 не става за боксер с ГМ електроника
    Аз съм почти сигурен, защото в сервида на Бош ми казаха така. А дали става не зная, мисля че в сервиза би трябвало да са по-компетентни от мен и ако не са, ти знеш ли каква да търся?
    Ами тия компетентните в сервиза и магазините на бош всеки път ми дават несъвместими бош елементи с алфите И затва питам закво иде реч а иначе ако имам оригиналния номер на твоята сонда по него поръчвам и нямам проблеми
    Можеш ли да ми кажеш какво сонда да взема след като на моята пише AFS94L, с 4 кабела е и има някакво лого "AC" в кръгче? Защото разни разбирачи ми казват, че нямало значение стига да е с еднакъв брой кабели.
    146 1.6 Boxer '96

Comment

[quote=nikola_n]
      Първоначално публикувано от "nikola_n":2z08gb34
      А вие сигурни ли сте че сондите ви не работят и още нещо не съм 100% сигурен но мисля че LS06 не става за боксер с ГМ електроника
      Аз съм почти сигурен, защото в сервида на Бош ми казаха така. А дали става не зная, мисля че в сервиза би трябвало да са по-компетентни от мен и ако не са, ти знеш ли каква да търся?
      Ами тия компетентните в сервиза и магазините на бош всеки път ми дават несъвместими бош елементи с алфите И затва питам закво иде реч а иначе ако имам оригиналния номер на твоята сонда по него поръчвам и нямам проблеми
      Можеш ли да ми кажеш какво сонда да взема след като на моята пише AFS94L, с 4 кабела е и има някакво лого "AC" в кръгче? Защото разни разбирачи ми казват, че нямало значение стига да е с еднакъв брой кабели.[/quote:2z08gb34]

Немога да ти кажа аз като ги поръчвам им давам номера и те ми дават сондата, твоята не е БОШ А на разбирачите им пожелай да си купят кола и да си слагат квот си искат има разлика огромна от 4 до 4 кабела
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

[quote=Bobo]
        Първоначално публикувано от nikola_n
        Първоначално публикувано от "nikola_n":1nbw7yib
        Можеш ли да ми кажеш какво сонда да взема след като на моята пише AFS94L, с 4 кабела е и има някакво лого "AC" в кръгче? Защото разни разбирачи ми казват, че нямало значение стига да е с еднакъв брой кабели.
        Немога да ти кажа аз като ги поръчвам им давам номера и те ми дават сондата, твоята не е БОШ А на разбирачите им пожелай да си купят кола и да си слагат квот си искат има разлика огромна от 4 до 4 кабела [/quote:1nbw7yib]

А поне дали мога да имам доверие на T&N, като звъннах там ми казаха, че ивали за мен някаква КаВе не знам как се изписва точно. Цената е 173лв. Ако не от тях от къде да поръчам, за да не се прецакам
        146 1.6 Boxer '96

Comment

[quote=nikola_n][quote=Bobo]
          Първоначално публикувано от "nikola_n":bsdi7eyb
          Първоначално публикувано от "nikola_n":bsdi7eyb
          Немога да ти кажа аз като ги поръчвам им давам номера и те ми дават сондата, твоята не е БОШ А на разбирачите им пожелай да си купят кола и да си слагат квот си искат има разлика огромна от 4 до 4 кабела [/quote:bsdi7eyb]

А поне дали мога да имам доверие на T&N, като звъннах там ми казаха, че ивали за мен някаква КаВе не знам как се изписва точно. Цената е 173лв. Ако не от тях от къде да поръчам, за да не се прецакам [/quote:bsdi7eyb]

Ами с КВ досега не съм имал проблем - но все пак след смяната се проверява
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

........................
            Ами с КВ досега не съм имал проблем - но все пак след смяната се проверява
            Значи варианта е да намеря магазин, в който ако не ми върши работа да мога да я сменя.
            146 1.6 Boxer '96

Comment

Колега, миналата седмица ми се наложи да сменя моята.
              Колата ми е 1,6 боксер с GM електроника- Сложиха ми Бош но не попитах кой номер понеже имам доверие на сервиза в който ми го правиха. Пича каза , че колата ми върви добре но не съм засичал още разход. След това ходих да си поремонтирам газовата уредба (смених си ламбда контрола на газовата) и пича ми провери сигнала който идва от сондата, каза ми че не виждал толкова добра работа на ламбда през живота си с толкова ярко изразени фронтове каквото и да значи това. И аз се поинтересувах за нещо по ефтино ,но много бързо ме разобедиха. Сонди с 4 кабела много но не вършат еднаква работа. Утре ще го питам кой точно № на бош ми е мушнал и ще го напиша както и цана но ако не бъркам 195 лв.беше но не съм сигурен ,че аз доста работи сменях накуп.
              alfa romeo 33 1.5
              alfa romeo 145 1.6 boxer

Comment

обещах да намеря бош номера на Ламбда сондата който са ми сложили -0258986506- това е ще се радвам ако съм бил полезен !!!
                alfa romeo 33 1.5
                alfa romeo 145 1.6 boxer

Comment

На мен в сервиза на бош във Варна ми казаха, че за боксер нямало сонди БОШ!!! Както Бобо каза по-горе, явно моята не е БОШ, а на него мисля трябва да му се има доверие.
                  Благодаря все пак. А я сподели някаква разлика в поведениято на колата усеща ли се?
                  146 1.6 Boxer '96

Comment

Ами усеща се не мирише на суров бензин от ауспуха и разреждаш ходенията до бензиноколонката.
                    alfa romeo 33 1.5
                    alfa romeo 145 1.6 boxer

Comment

дано е така.
                      146 1.6 Boxer '96

Comment

Working...
                      X